Piept de pui cu sos cremos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu sos cremos de ciuperci. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 284 calorii. Cap la magazin și ridica mix original, ciuperci, ulei vegetal, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui cremos cu slănină și ciuperci, Piept de pui ușor cu sos cremos de ciuperci, și Piept de pui cremos de ciuperci și Praz de 30 de Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Într-un vas superficial, amestecați 1/2 cană Bisquick mix și pudra de usturoi. Într-un alt vas superficial, bateți oul. Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti aproximativ 3 minute sau pana se rumenesc. Întoarceți puiul; acoperiți și gătiți cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Scoateți pe platoul de servire; acoperiți pentru a se încălzi.
În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu.
Adăugați ciuperci; gatiti 3-4 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste.
Adăugați 3 linguri Bisquick mix și ceapa; gatiti si amestecati pana se amesteca. Se amestecă laptele și sosul de soia. Gatiti pana cand amestecul este gros si bulbuc.