Piept de pui cu masline

Piept de pui cu masline
Rețeta Piept de pui cu măsline se poate face în aproximativ 40 de minute . Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 216 calorii . Funcționează bine ca fel principal accesibil. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 129 ar spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, suc de lămâie, piept de pui și măsline. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui înăbușit cu inimi de anghinare și măsline , Pui cu roșii și măsline uscate la soare și Piept de pui la cuptor .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Per AmbalajUlei Vegetal, Per Ambalaj
2
Topiți untul într-o tavă potrivită pentru cuptor, la foc mediu. Se amestecă usturoiul, sucul de lămâie și tarhonul în unt. Gătiți piepții de pui în amestecul de unt până se rumenesc uniform, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1/4 Avocado Mediu Copt, Decojit și Feliat1/4 Avocado Mediu Copt, Decojit și Feliat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Cârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură Mare
Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și FeliateCiuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Per AmbalajUlei Vegetal, Per Ambalaj
(recomandat: Gata)(recomandat: Gata)
3
Adăugați măslinele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Gata)(recomandat: Gata)
4
Transferați tava în cuptorul preîncălzit și coaceți până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ulei Vegetal, Per AmbalajUlei Vegetal, Per Ambalaj
(recomandat: Gata)(recomandat: Gata)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista