Piept de pui cu masline
Rețeta Piept de pui cu măsline se poate face în aproximativ 40 de minute . Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 216 calorii . Funcționează bine ca fel principal accesibil. O mulțime de oameni au făcut această rețetă și 129 ar spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, suc de lămâie, piept de pui și măsline. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui înăbușit cu inimi de anghinare și măsline , Pui cu roșii și măsline uscate la soare și Piept de pui la cuptor .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Topiți untul într-o tavă potrivită pentru cuptor, la foc mediu. Se amestecă usturoiul, sucul de lămâie și tarhonul în unt. Gătiți piepții de pui în amestecul de unt până se rumenesc uniform, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați măslinele în tigaie.
Transferați tava în cuptorul preîncălzit și coaceți până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).