Piept de curcan prăjit cu saramură cu picioare Confitate
Pieptul de curcan prăjit cu picioare Confitate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 215g de grăsime, și un total de 2367 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $7.17 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, crenguțe de cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma fructele de ienibahar, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Piersică Caramel Cu Susul În Jos ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Încercați Piept de curcan prăjit cu saramură cu picioare Confitate, Turcia două moduri (piept prăjit și picioare Confit), și Picioare De Curcan Cu Saramură De Arțar Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați picioarele și aripile întregi pe o foaie de copt.Frecați ardei iute, sare și piper pe tot curcanul;transferați într-o pungă mare de plastic resigilabilă.Împrăștiați ierburile și coaja de lămâie în jurcurcan în sac. Sigilați punga și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Ardei Iute
Piper
Toată Turcia
Ierburi
Aripi De Pui
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pungi Ziploc
2
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Îndepărtați ierburileși excesul de sare din picioare și aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Sare
4
Încălziți grăsimea de rață într-o oală grea de 5 litri, încălziți căldura doar până se topește și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați picioare și aripi la oală și scufundați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Puneți curcanul în cuptor și gătiți până când picioarele sunt fragede și un cuțit de tăiat poate fi ușor introdus în cea mai groasă parte a coapsei,3-3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Cuptor
7
Lăsați curcanul să se răcească în grăsime de rață latemperatura camerei, aproximativ 2 ore. Acoperiși se răcește peste noapte. Faceți înainte: Confit se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Rață
Toată Turcia
1
Zdrobiți grosolan boabele de condimente cu mortar și pistil.Alternativ, așezați într-o pungă de congelare din plastic resigilabilă și zdrobiți cu un sucitor sau fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
știft De Rulare
Tigaie
2
Transferați într-o zonă mareoală. Repetați cu boabe de ienupăr, apoi feniculsemințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
3
Puneți condimentele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați sare, zahăr și 2 căni de apă fierbintela oală cu condimente. Se amestecă până la sare și zahărse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapă, morcov, fenicul, pătrunjel și crenguțe de cimbru, frunze de dafin, ardei iute și porumbei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
Morcov
Ardei Iute
Fenicul
Ceapă
6
Adăugați 3 litri de apă foarte rece șise amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Puneți pieptul de curcansaramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
8
Așezați o farfurie deasupra, dacă este necesar, pentru apăstrați pieptul scufundat. Acoperiți și răcițipeste noapte.
1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. tapetați o tigaie mare cu folie. Setați un rackinside pan. Imprastie ceapa, salvie, și timeover rack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Scoateți pieptul de curcan din saramură.Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Așezați pieptul turcesc deasupra ierburilor de pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi
4
Periați pieptul cu unt topit. Se condimenteazăcu sare și piper. Friptură de curcan pentru30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 km f, acoperiți pieptul liber cu folie și continuați să prăjiți până când un termometru de citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează 160 km f, 2 1/2-3 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Lăsați pieptul să se odihnească cel puțin 30 de minuteînainte de sculptură.
6
Între timp, încălziți picioarele și aripile confiteîn grăsimea de rață la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Rață
7
Îndepărtați picioarele și aripile de grăsime; transferați într-o tigaie mare sau din fontă și gătiți la foc mediu-mare până când pielea este frumos încununată, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Strecurațigrăsime din tigaie și congelați pentru utilizare ulterioară.