Piept de curcan cu sos de vin alb

Pieptul de curcan cu sos de vin alb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 4.28 pe portie. O porție conține 381 calorii, 68G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de lămâie, cimbru, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept de curcan umed cu sos de vin alb, Lămâie - Usturoi Friptură De Curcan Și Sos De Vin Alb, și Curcan prăjit cu unt de trufe negre și sos de vin alb.
Instrucțiuni
Se amestecă bulionul, vinul, sucul de lămâie, usturoiul și cimbrul în aragazul lent.
Adăugați legume. Clătiți curcanul în apă rece; se usucă.
Ungeți curcanul cu o parte din unt; presărați sare.
Așezați curcanul în aragaz, cu partea cărnoasă în sus; stropiți cu orice unt rămas. Acoperiți și gătiți la foc mic până când un termometru introdus în centrul sânului citește 77°, 4 până la 5 ore.
Transferați pe o placă de tăiere și cort cu folie.
Lăsați să se odihnească 15 minute.
Se strecoară lichidul de gătit într-o tigaie.
Îndepărtați 1/4 cană de lichid; bateți cu amidon de porumb până se omogenizează. Amestecați amestecul de amidon de porumb în tigaie. Aduceți la fierbere, amestecând; gatiti pana se ingroasa, 2-3 minute. Se condimentează cu sare. Feliați curcanul; serviți cu sos.