Piei De Cartofi La Cuptor Cu Gorgonzola, Rachetă Și Fructe De Muștar
Piei de cartofi coapte cu Gorgonzola, rachete și fructe de muștar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 3 și costă $2.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 802 calorii. Dacă aveți rachetă, Brânză gorgonzola, bucăți opționale de fructe de muștar în sirop mostarda di cremona de servit și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 113 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 34 de minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Piei De Cartofi La Cuptor, și Piei De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.