Picior de miel cu Ras El Hanout Rub

Picior de miel cu Ras El Hanout Rub
Piciorul de miel cu Ras El Hanout Rub este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 295 calorii, 44G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, miere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Cina de duminică: Cotletele de miel frecate cu Ras El Hanout, Ras El Hanout Shawarma de miel marinat cu sos Tahini de ardei roșu-nucă, și Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista