Piccata De Pui Cu Lămâie
Piccata de pui cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, bulion de pui, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Piccata De Pui Cu Lămâie, Piccata De Pui Cu Lămâie, și Piccata Cu Lămâie-Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Puneți un platou de servire în cuptor pentru a se încălzi.
Condimentați bucățile de piept de pui cu sare și piper și dragați-le în făină. Scuturați excesul de făină.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie; prăjiți bucățile de pui până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Lucrați în loturi și nu aglomerați tigaia, adăugând ulei după cum este necesar .
Așezați bucățile de pui pe platoul încălzit în cuptor. Când ați terminat cu tot puiul, scurgeți cea mai mare parte a uleiului din tigaie, lăsând un strat subțire pe suprafața tigaiei.
Gatiti si amestecati usturoiul tocat in tigaie pana cand este parfumat, aproximativ 20 de secunde.
Se toarnă bulionul de pui. Răzuiți și dizolvați orice bucăți maro de pe fundul tigaiei. Se amestecă feliile de lămâie și se aduce amestecul la fierbere.
Lăsați să gătească, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la aproximativ 2/3 cană, 5 până la 8 minute.
Adăugați sucul de lămâie și caperele; fierbeți până când sosul este redus și ușor îngroșat, încă aproximativ 5 minute. Aruncați untul în tigaie și rotiți-l în sos înclinând tigaia până când untul este topit și încorporat.
Adăugați pătrunjelul; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Aranjați medalioanele de pui pe farfurii de servire și sosul de lingură peste fiecare porție de servit.