Philly Cheesesteak Rulouri De Ou
Philly Cheesesteak rulouri de ou necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, brânză provolone, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Philly Cheesesteak rulouri de ou pe un băț, Rulouri Semilună Philly Cheesesteak, și Philly Cheesesteak.
Instrucțiuni
Gatiti friptura de vita conform indicatiilor de pe ambalaj; se scurge, se răcește și se toacă. Rezervă au jus pentru o utilizare ulterioară.
În tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile, ceapa si ardeiul gras in ulei 8 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Se ia de pe foc. Se amestecă carnea de vită mărunțită. Se răcește la temperatura camerei.
În friteuza adâncă sau cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la 177°. între timp, așezați 1 coajă de ou pe suprafața de lucru cu 1 colț orientat spre dvs. (Acoperiți pielea rămasă cu un prosop de hârtie umed pentru a preveni uscarea.)
Ungeți marginile cu ou bătut. Se acoperă cu 1 felie de brânză. Lingură 1/2 cană umplutură de carne de vită ușor sub Centrul pielii ruloului de ou; îndoiți colțul pielii ruloului de ou cel mai apropiat de umplere peste umplutură, punând punctul sub. Îndoiți și suprapuneți colțurile din dreapta și din stânga.
Periați din nou colțul rămas cu ou; rotiți ușor ruloul de ou spre colțul rămas și apăsați pentru a sigila.
Așezați cusătura cu fața în jos pe farfurie. Repetați cu piei de rulou de ou rămase, ou bătut, brânză și umplutură.
Se prăjesc rulourile de ouă, câteva pe rând, în ulei 3 până la 5 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.