Pesto Flori De Brânză

Pesto Flori De Brânză
Pesto Flori de brânză este un fără gluten, primar și vegetarian condiment. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de busuioc, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți și Pesto Flori de Squash umplute, Trei flori de Squash umplute cu brânză, și Brânză De Capră-Flori De Squash Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un castron mediu cu folie de plastic, lăsând suficientă consolă pentru a acoperi partea superioară. Rezervând 3 felii de provolonă, aliniați fundul și părțile laterale ale bolului cu provolona rămasă, suprapunând feliile. Pentru stratul de cremă de brânză, procesați crema de brânză, fisticul și 1 din căței de usturoi într-un robot de bucătărie până se amestecă; răzuiți amestecul într-un bol și lăsați-l deoparte. Pentru stratul de pesto, procesați busuiocul, pătrunjelul, nucile de pin și cățelul de usturoi rămas în robotul de bucătărie până se amestecă. Se dizolvă sarea și piperul în uleiul de măsline și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
ProvoloneProvolone
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux fin. Răzuiește acest amestec într-un al doilea bol și dă deoparte. Pentru stratul de roșii, scurgeți roșiile, rezervând uleiul. Pureați roșiile cu o cantitate mică de ulei rezervat într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți o parte din amestecul de brânză cremă peste feliile de brânză căptușind vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți amestecul de pesto, jumătate din amestecul de brânză cremă rămas, amestecul de roșii uscate la soare și apoi amestecul de brânză cremă rămas în castron. Acoperiți cu provolona rămasă. Aduceți marginile foliei de plastic împreună peste partea de sus și fixați-le cu o cravată de răsucire. Congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
ProvoloneProvolone
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți folia de plastic și răsturnați matrița pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Serviți cu biscuiți de petrecere. Aceasta se va păstra la frigider până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Revista