Peste partea de sus Nachos
Peste partea de sus Nachos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 737 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ardei jalapeno, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos, Ball Park Nachos din ' Ultimate Nachos, și Nachos; Picant Nachos Todos.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită măcinată cu ceapă, sare și piper la foc mediu. Rupeți carnea în bucăți foarte mici în timp ce gătește. După ce carnea este gătită bine, scurgeți grăsimea.
Aranjați așchii pe un platou cu microunde.
Întindeți fasolea peste chipsuri.
Strat cu 1/2 din brânză, amestecul de carne de vită măcinată și brânza rămasă. Aranjați ardei jalapeno deasupra.
Cuptor cu microunde pe mediu-mare până când brânza s-a topit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.