Perne Mozzarella

Perne Mozzarella
Perne Mozzarella ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 285 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați crustele de plăcintă storebought, sosul marinara, brânza mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Perne Mozzarella-Giada De Laurentiis, Perne De Dovleac, și Perne De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: tăietor de ravioli dantelate
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Așezați sosul marinara într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți până se reduce la o consistență groasă, asemănătoare gemului, aproximativ 30 de minute. Ar trebui să existe 1 1/2 până la 2 căni de sos redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Se amestecă brânza mozzarella și prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ProsciuttoProsciutto
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Între timp, așezați 1 bucată de aluat pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Rotiți aluatul ușor până când puteți tăia un dreptunghi de 8 1/2 pe 9 1/2-inch. Apăsați resturile într-un dreptunghi mic și rotiți-l la aceeași grosime ca și celălalt dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați 3 dreptunghiuri din dreptunghiul mare și 1 dreptunghi din dreptunghiul mic. Fiecare ar trebui să măsoare 8 1/2 cu 3 inci. Continuați să rulați și să tăiați aluatul de plăcintă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
8
Pentru a forma torturile, așezați dreptunghiurile pe o suprafață de lucru.
9
Periați fiecare dreptunghi cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Așezați o lingură mare de amestec marinara în mijlocul jumătății inferioare a dreptunghiului. Îndoiți aluatul în jumătate peste amestecul marinara pentru a face un dreptunghi de 3 x 4 inci. Apăsați marginile pentru a sigila. Folosind un tăietor de ravioli dantelat, tăiați dreptunghiurile pentru a face o margine decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Așezați torturile pe foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
12
Se spală cu ouă și se presară generos cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Coaceți până la aur, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Chiang Mai Chiang Mai
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista