Perne Mozzarella
Perne Mozzarella ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 285 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați crustele de plăcintă storebought, sosul marinara, brânza mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Perne Mozzarella-Giada De Laurentiis, Perne De Dovleac, și Perne De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: tăietor de ravioli dantelate
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Așezați sosul marinara într-o cratiță medie la foc mediu și gătiți până se reduce la o consistență groasă, asemănătoare gemului, aproximativ 30 de minute. Ar trebui să existe 1 1/2 până la 2 căni de sos redus.
Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Se amestecă brânza mozzarella și prosciutto.
Între timp, așezați 1 bucată de aluat pe o suprafață de lucru.
Rotiți aluatul ușor până când puteți tăia un dreptunghi de 8 1/2 pe 9 1/2-inch. Apăsați resturile într-un dreptunghi mic și rotiți-l la aceeași grosime ca și celălalt dreptunghi.
Tăiați 3 dreptunghiuri din dreptunghiul mare și 1 dreptunghi din dreptunghiul mic. Fiecare ar trebui să măsoare 8 1/2 cu 3 inci. Continuați să rulați și să tăiați aluatul de plăcintă rămas.
Pentru a forma torturile, așezați dreptunghiurile pe o suprafață de lucru.
Periați fiecare dreptunghi cu spălare de ouă.
Așezați o lingură mare de amestec marinara în mijlocul jumătății inferioare a dreptunghiului. Îndoiți aluatul în jumătate peste amestecul marinara pentru a face un dreptunghi de 3 x 4 inci. Apăsați marginile pentru a sigila. Folosind un tăietor de ravioli dantelat, tăiați dreptunghiurile pentru a face o margine decorativă.
Așezați torturile pe foile de copt.
Se spală cu ouă și se presară generos cu brânză.
Coaceți până la aur, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Chiang Mai Chiang Mai]()
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo