Pere Braconate Cu Vin Roșu
Nevoie de o băutură fără gluten și vegetariană? Perele braconate cu vin roșu ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pere bartlett, smântână grea, portocală buric și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Braconate În Vin, Pere Braconate Cu Vin Roșu, și Pere Braconate Cu Vin Roșu De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 3-4-qt. cratiță, combinați vinul, bucățile de portocale, 1 1/2 căni de zahăr, scorțișoara, cuișoarele și 2 căni de apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați pere, reduceți focul la foc mic și puneți-le deasupra perelor pentru a le scufunda în lichid. Gatiti, acoperiti, pana cand perele sunt fragede cand sunt perforate, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați brânza, smântâna și 2 linguri. zahăr până la foarte gros.
Serviți jumătățile de pere în boluri puțin adânci, fiecare cu aproximativ 1/4 cană din lichidul de braconaj și o bucată de brânză îndulcită. Economisiți lichidul rămas pentru o altă utilizare, cum ar fi prepararea vinului condimentat fierbinte, dacă doriți.