Peppermint ' Crack
Crack-ul Peppermint ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $14.92 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 343g de grăsime, și un total de 5734 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de bastoane de bomboane, zahăr brun, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Crack Pie, Crack Pie, și Crack Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. căptușiți o tavă de jeleu de 12 x 17 inch cu folie.
Așezați biscuiții de sare cu sare în sus și unul lângă altul în tigaie cât mai strâns posibil, fără a se suprapune. Folosiți bucăți de sare pentru a umple orice goluri din partea de jos a tigaiei. Pune deoparte. Tăiați ciocolata astfel încât bucățile să aibă dimensiunea chipsurilor de ciocolată standard și puneți-le deoparte.
Într-o cratiță medie topiți untul la foc mediu amestecând frecvent cu o spatulă. Odată ce untul s-a topit, adăugați zahăr brun și vanilie amestecând pentru a combina. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand amestecul are o culoare Maro inchis si a inceput sa baloneze.
Se ia de pe foc si se toarna peste sarate folosind spatula pentru a intinde sosul.
Coaceți biscuiții timp de 5 minute sau până când amestecul de unt începe să baloneze.
Se scoate din cuptor și se presară uniform cu ciocolată, permițând căldurii să topească ciocolata.
Întindeți ciocolata uniform cu spatula, astfel încât toate biscuiții să fie complet acoperite.
Lăsați ciocolata să se răcească ușor, astfel încât să se răcească la atingere, dar să nu se întărească.
Presărați uniform bastoane de bomboane zdrobite sau mentă deasupra și dați-le la frigider până când ciocolata se întărește și se întărește. Despărțiți-vă și serviți.