Pepene galben stratificat și Sable afumat cu emulsie de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pepene galben stratificat și Sable afumat cu emulsie de ghimbir. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.26 pe portie. O porție conține 232 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sable, julienne of și ridiche, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartar afumat-sable cu sfeclă și năsturel, Sorbet De Pepene Galben Stratificat, și
Instrucțiuni
Radeți fin suficient ghimbir pentru a măsura 1 lingură. Ghimbir pur, ulei și suc de lămâie într-un blender până se omogenizează și se emulsionează.
Transferați într-un castron mic.
Aranjați feliile de sable în 1 strat pe o tavă și periați cu o parte din emulsie de ghimbir.
Înjumătățiți pepenele pe lungime, apoi semănați și coajați.
Tăiați felii de pepene galben de 12 (1/8 inch grosime) pe lungime.
Aranjați 3 felii de pepene galben și 3 felii de sable pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Stropiți farfurii cu emulsie de ghimbir.