Penne cu varză de Bruxelles și slănină crocantă
Penne cu varză de Bruxelles și slănină crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 388 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, brânză parmigiano-reggiano, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bacon și varză de Bruxelles Penne, Varză De Bruxelles Cu Unt Infuzată Cu Lămâie Cu Slănină Crocantă, și Penne Rigate cu varză de Bruxelles și Gorgonzola.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Aburiti varza de Bruxelles, acoperita, 7 minute sau pana se inmoaie.
Se scurge și se presară cu sare.
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați varza de Bruxelles la picăturile de slănină în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă pastele fierte; acoperiți amestecul și păstrați la cald.
Combinați laptele, făina și bulionul, amestecând bine cu un tel. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Adăugați treptat amestecul de lapte, amestecând constant cu un tel până se omogenizează bine. Gatiti timp de 6 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă 1/4 cană de brânză, amestecând până se topește brânza.
Se toarnă sosul peste amestecul de paste, aruncând pentru a acoperi. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză rămasă, nuci, slănină și piper; serviți imediat.