Penne cu sos de ciuperci-roșii-cremă

Penne cu sos de ciuperci-roșii-cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu sos de ciuperci-roșii-cremă. Această rețetă face 5 porții cu 411 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de paste penne, ulei vegetal, ciuperci crimini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu sos Pancettan și cremă de roșii, Penne cu sos picant de cremă de roșii Vodka, și Penne Cu Sos Picant De Cremă De Roșii Vodka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe cutie. Reveniți la cratiță; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, în tigaie de 12 inci sau cuptor olandez, gătiți pancetta la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Scoateți pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti usturoiul si ciupercile in ulei 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt fragede. Se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă Frisca; Se încălzește doar până la cald. Se amestecă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
PastePaste
5
Adăugați spanac; aruncați până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
6
Presărați porții individuale cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista