Penne cu rucola ofilită, Radicchio și Mozzarella afumată

Rețeta Penne cu rucola ofilită, Radicchio și Mozzarellan afumat este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 455 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coajă de lămâie, penne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mănâncă pentru opt dolari: Pizza Mozzarella afumată cu Radicchio și gem de ceapă, Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată, și Salată afumată de Mozzarellan și spanac Penne.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala de 6 litri cu apa clocotita bine sarata pana la al dente.
În timp ce pastele fierb, amestecați uleiul, coaja, usturoiul și sarea și piperul după gust într-un castron mare. Apoi feliați subțire radicchio, rucola și busuioc și adăugați la pansament.
Rezervați 1/2 cană de apă de gătit și scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Adăugați pastele fierbinți și apa de gătit rezervată la verdeață și lăsați să stea 1 minut pentru a se ofili.
Adăugați mozzarella și sucul de lămâie și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper și se servește cald.