Penne cu dovleac și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu dovlecei și brânză de capră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 713 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,63 USD pe porție. 177 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită frunze de busuioc, ceapă, dovlecei kabocha și sare și piper kosher. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, și Butternut Squash și brânză de capră Galette.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți un suport pentru cuptor în treimea superioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Pulverizați o foaie de copt, liberal, cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Amestecați dovleceii și ceapa împreună și aranjați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Coaceți până la 40 până la 45 de minute până când legumele sunt aurii și fierte.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească ușor.
În timp ce amestecul de dovlecei Se răcește, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până când sunt fragede, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și rezervați aproximativ 2 căni de apă pentru paste.
Puneți pastele, brânza de capră și 1 cană de apă pentru paste într-un castron mare de servire. Aruncați până când brânza s-a topit și formează un sos cremos.
Adăugați amestecul de dovlecei și ceapă, nucile și busuiocul. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper, după gust.
Se ornează cu parmezan și se servește.