Peep Tort

Peep Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Peep Cake. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr șlefuit, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bo Peep Pie, Cuptor cu microunde Peep S ' mores, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt și făină o tigaie de tort de 9 pe 13 inci plus un bol de 1 litru și 2 1/2 litru pentru cuptor. Faceți ambele amestecuri de tort; împărțiți aluatul între tigaie și boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți la 350 de grade F până când o scobitoare iese curată, aproximativ 35 de minute pentru tigaie și bolul mic și 50 de minute pentru bolul mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați prăjiturile să se răcească 15 minute în tigaie și boluri, apoi desfaceți-le pe rafturi pentru a se răci complet. Tăiați părțile plate ale prăjiturilor bolului cu un cuțit zimțat pentru a face nivel. Folosind cuțitul unui bucătar, tăiați cele 4 colțuri de pe tortul dreptunghiular, așa cum se arată; puneți deoparte 3 triunghiuri de tort pentru coadă și cioc.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți tortul plat pe o placă de tort sau platou; folosiți scobitori pentru a atașa 2 triunghiuri de tort la un capăt scurt pentru coadă. Poziționați tortul bolului mare pe tortul plat așa cum se arată, apoi acoperiți cu tortul bolului mic; introduceți o frigăruie prin prăjituri pentru a se asigura. Tăiați un alt triunghi de tort pentru a face un cioc; atașați la tortul bolului mic cu scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți zahărul cu crema de tartru, sare și 2/3 cană de apă într-o cratiță, amestecând, până se dizolvă. Bateți albușurile cu un mixer până se spumează. Bateți încet în amestecul de zahăr fierbinte, apoi creșteți viteza mixerului și bateți până se formează vârfuri rigide, aproximativ 7 minute. Bateți în extractele de vanilie și migdale și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Acoperiți tortul cu un strat gros de glazură galbenă, folosind glazura pentru a sculpta o formă rotunjită de pui. Cu marginea unei spatule offset, folosiți o glazură pentru a extinde ciocul și coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
3
Înveliți tortul cu zahăr șlefuit galben. La frigider, neacoperit, 15 minute. Apăsați discurile de ciocolată în glazura pentru ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
4
Scoateți frigarui și scobitori în timp ce tăiați tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista