Pecan și semilune de zahăr brun
Pecan și semilune de zahăr brun este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Semilune de scorțișoară, zahăr brun și nuci, Zahăr Brun-Pecan Shortbread, și Plăcintă Cu Pecan Cu Zahăr Brun Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați toate ingredientele, cu excepția zahărului pudră, în procesor. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră; apoi procesați continuu până când aluatul începe să se unească.
Rulați 2 lingurițe de aluat între palmele mâinilor pentru a forma o frânghie lungă de 2 1/2 inch, conică la capete.
Așezați pe foaia de copt unsă; ondulați capetele pentru a forma formă de semilună. Repetați cu aluatul rămas, distanțând fursecurile la o distanță de 1 inch.
Coaceți prăjiturile până când sunt ferme la atingere, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe foaie 5 minute.
Transfer la raft; rece. Cerneti zaharul pudra peste. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)