Peach Crisp cu fulgi de ovăz-nuc Topping

Peach Crisp cu fulgi de ovăz-nuc Topping
Peach Crisp cu fulgi de ovăz-nuc Topping ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de unt, zahăr brun, tapioca instantanee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piersici și afine crocante cu Topping crocant, Peach & Blueberry Crisp cu Topping condimentat-pecan, și Ghimbir-cireș-pere crocant cu Topping de ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați piersicile, tapioca, extractul de migdale și 1/4 cană de zahăr brun într-un bol. Puneți amestecul deoparte până când perlele de tapioca s-au înmuiat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
TapiocaTapioca
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți restul de 1/4 cană de zahăr brun și făină într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Procesați ovăzul rulat cu nuci într-un robot de bucătărie, pulsând de câteva ori pentru a se macina până la firimituri grosiere; amestecați nucile și ovăzul în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Stropiți amestecul de topping cu unt topit și amestecați cu o furculiță pentru a crea firimituri mari de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Turnați piersicile și sucul lor într-un vas de copt de 8x8 inci; întindeți toppingul de firimituri deasupra piersicilor într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul se rumenesc și piersicile clocotesc, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți ușor cald.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista