Pește-spadă
Peștele-spadă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 978 calorii, 51G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $7.05 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de inimi de anghinare marinate, vin, ciuperci cremini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Încercați Compania Swordfish, Pește-Spadă Spiedini, și Fettuccine Cu Pește-Spadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți linguine conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, presărați fripturi de pește-spadă cu sare și piper și dragați în făină.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti pestele 4-5 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Scoateți din tigaie, acoperiți și păstrați la cald.
Saut usturoi în restul de 1 lingura de ulei de 1 minut.
Adăugați ciuperci și vin; gatiti 3-5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede. Se amestecă inimile de anghinare și ingredientele rămase.
Serviți imediat peste pastele scurse.
Notă de vin: anghinarea are reputația de a fi dificil de asortat cu vinul, dar aceasta este o bună oportunitate de a încerca un alt strugure. Împerechează calul sălbatic Viognier cu acesta și alte feluri de mâncare bogate în fructe de mare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.