Peștele-spadă și Caponata Di Melanzanes ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $6.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 532 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați roșii, oțet balsamic, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-Spadă Și Caponata Di Melanzanes, Caponata, și Caponata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare de sote, încălziți 3/4 cană de ulei de măsline pe o flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați hamsiile și usturoiul în uleiul încins. Folosind o lingură de lemn, apăsați hamsiile pentru a le rupe. Vor părea să se dizolve în ulei. Aruncați vinetele și gătiți până devin aurii pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Scoateți vinetele din ulei și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Se toarnă excesul de ulei din tigaie și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1/2 cană din uleiul de măsline rămas în tigaie și încălziți la o flacără medie. Aruncați fulgii de ceapă și chili și sotati până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute. Zdrobiți manual roșiile în tigaie și amestecați bine. Aduceți la foc mic timp de 10 minute și apoi readuceți vinetele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați măslinele negre, caperele, stafidele și nucile de pin în tigaie, amestecați bine și presărați zahărul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă sosul de roșii și se amestecă; gustați și apoi condimentați cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat. Acoperiți și fierbeți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8
Între timp, acoperiți fileurile de pește-spadă în restul de 1/4 cană de ulei de măsline, suc de lămâie și busuioc. Marinati la frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pește-spadă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
9
Încălziți o tigaie la grătar pe o flacără medie și periați cu ulei pentru a preveni lipirea peștelui. Condimentați peștele cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat și apoi puneți-l în tigaie. Căutați pe ambele părți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când este complet gătit (opac în centru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Serviți imediat cu o lingură generoasă de caponata.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.