Peștele marocan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 710 calorii, 79G de proteine, și 35g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $10.63 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Încercați Peștele marocan al lui Maman, Pește și cartofi marocani, și Pește Marocan Tajine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați ceapă, pătrunjel, semințe de susan și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se sotează până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați pastă de roșii, suc de lămâie, chimen, coriandru, sare, boia de ardei, cayenne și apă.Se amestecă și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
5
Puneți peștele în vasul de copt de 8x8" și turnați sosul peste.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.