Pește De Roșii Feta-Busuioc
O porție conține 131 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, brânză feta, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta cu busuioc, roșii și Feta, Paste de roșii, busuioc și Feta de la sfârșitul verii, și Dovlecei Umpluți Cu Roșii, Busuioc Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Adăugați roșiile și busuiocul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Între timp, prăjiți peștele 4-6 in. de la căldură timp de 5-6 minute. Completați fiecare file cu amestec de roșii și brânză. Se fierbe 5-7 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.