Pește cu sparanghel
Coacerea cu pește cu sparanghel este o rețetă pescatariană cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Pentru 5,56 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți lapte, piper, fulgi de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Molee ușoară de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , pește în stil Hunan și fileuri de pește guacamole cu coroană crocantă .
Instrucțiuni
Puneți sparanghelul într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 1-2 minute.
Scurgeți și puneți într-un liter de 1 liter. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu pește; puse deoparte.
Intr-o cratita mica, caliti ceapa in 1 lingura de unt pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Topiți untul rămas; se amestecă biscuiții și pătrunjelul.
Se presară peste sos de brânză.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când firimiturile sunt aurii și peștele se fulge ușor cu o furculiță.