Pește cu sparanghel

Pește cu sparanghel
Coacerea cu pește cu sparanghel este o rețetă pescatariană cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Pentru 5,56 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți lapte, piper, fulgi de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Molee ușoară de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , pește în stil Hunan și fileuri de pește guacamole cu coroană crocantă .

Instrucțiuni

1
Puneți sparanghelul într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; gatiti 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Seminte Suplimentare De Susan, OptionalSeminte Suplimentare De Susan, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
2
Scurgeți și puneți într-un liter de 1 liter. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu pește; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cesti De Dovleac Gatit Pasat In Piure3 Cesti De Dovleac Gatit Pasat In Piure
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
3
Intr-o cratita mica, caliti ceapa in 1 lingura de unt pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Frigarui16 Frigarui
Pâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată CubulețePâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Echipamente pe care le vei folosi
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
4
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Se toarnă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Topiți untul rămas; se amestecă biscuiții și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Pâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată CubulețePâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată Cubulețe
7
Se presară peste sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
8
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când firimiturile sunt aurii și peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Revista