Peștele cu Salsan de Mango este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 140 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Rețete similare sunt Tacos De Pește Cu Salsa De Mango, Tacos de pește cu salsa de Mango, și Tacos De Pește Cu Salsa De Mango.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sosul de soia, 2 linguri de suc de lămâie și jumătate de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2
Tăiați peștele în 6 sau 8 bucăți egale, apoi clătiți și uscați. Frecați amestecul de soia peste tot peștele. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare, combinați uleiul, ceapa și usturoiul rămas. Se amestecă până când ceapa începe să se limpezească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați nectar de mango și 3 linguri suc de lămâie; se amestecă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Vin Roșu Spaniol
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5
Scoateți amestecul de ceapă de pe foc. Se amestecă mango, coriandru și coaja de lămâie. Utilizați fierbinte sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Aranjați bucățile de pește, una lângă alta, într-un coș de grătar cu sârmă. Închideți coșul și așezați-l pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Închideți capacul pe un grătar cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Gătiți peștele, întorcându-l o dată, până când este abia opac și încă cu aspect umed în partea cea mai groasă (tăiată pentru a testa), 8 până la 10 minute în total.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.