Peștele cu măsline, nuci de pin, busuioc și vin este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 35 de porții. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 26 calorii. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Spanac cu măsline, stafide și nuci de pin, Salată de caracatiță de vară cu măsline și nuci de pin, și Calamari la grătar cu Grapefruit, măsline și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până capătă culoare și sunt parfumate, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte. Creșteți temperatura cuptorului la 204°.condimentați fileurile de pește cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați într-un vas de copt în care se potrivesc într-un singur strat. Într-un castron mic, amestecați împreună 3 Tbs. ulei de măsline și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De Verjuic
5
Se toarnă peste fileurile de pește. Se acoperă cu jumătate din usturoi și jumătate din busuioc, apoi se distribuie măslinele în jurul fileurilor. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți până când peștele este opac când este străpuns cu un cuțit, 10 până la 15 minute. Momentul va depinde de grosimea fileurilor. Folosind o spatulă cu fante, transferați fileurile pe plăci individuale încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Se toarnă sucurile de tigaie, măslinele și nucile de pin rezervate într-o tigaie mică și se pune la foc mediu. Rotiți în restul de 1 Tbs. uleiul de măsline și usturoiul și busuiocul rămas. Când este cald și parfumat, lingură peste pește.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.