Pește Albastru Cu Roșii, Usturoi Și Ceapă

Pește Albastru Cu Roșii, Usturoi Și Ceapă
Peștele albastru cu roșii, usturoi și ceapă este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de roșii conservate, măsline kalamatan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la recipes.howstuffworks.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Picillo De Pescado (pește sărat cu roșii și ceapă), Verdeață Picantă Cu Roșii, Usturoi Și Ceapă, și Pește Zesty De Roșii-Usturoi.

Instrucțiuni

1
Înmuiați peștele albastru în lapte peste noapte pentru a scoate uleiul din pește. După ce ați înmuiat bine, clătiți peștele și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AlbastruPește Albastru
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Subţire-Subţire-
2
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și saut? până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați usturoiul, măslinele, caperele și roșiile. Saut? pentru câteva minute, apoi adăugați peștele în tigaie și îngropați sub celelalte ingrediente, astfel încât peștele să intre în contact cu tigaia. Gatiti pana cand pestele devine fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista