Pește alb afumat Gefilte cu maioneză de hrean

Pește alb afumat Gefilte cu maioneză de hrean
Rețeta de pește alb afumat Gefilte pește cu maioneză de hrean este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 15 porții cu 430 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți maioneză, talpă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean, Pește Gefilte cu hrean proaspăt de sfeclă, și Pâine de pește Gefilte cu cremă de sfeclă-hrean.

Ingrediente

1cap(rezervati 1 lingura)(rezervati 1 lingura)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi decojiți feliațimorcovi decojiți feliați11 lingură de oregano uscatfrunze de mărar, tocate (opțional)frunze de mărar, tocate (opțional)1lingura. otet de vin rosuCrăpați 3 din cele 4 ouă într - un bol mixer și bateți până se spumează și se îngroașă, - 3-4 minute. Adăugați amestecul de masă de morcov / ceapă/scallion / matzoh și amestecați bineCrăpați 3 din cele 4 ouă într - un bol mixer și bateți până se spumează și se îngroașă, - 3-4 minute. Adăugați amestecul de masă de morcov / ceapă/scallion / matzoh și amestecați bine4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)15creveți și cu venePește GefiltePește Gefilte15creveți și cu venePește alb afumat Gefilte cu maioneză de hreanPește alb afumat Gefilte cu maioneză de hrean15creveți și cu veneadaptat din peștele alb afumat Gefilte al lui Jayne Cohen cu sos de lămâie-hrean în Bon Appetit, mai 2002adaptat din peștele alb afumat Gefilte al lui Jayne Cohen cu sos de lămâie-hrean în Bon Appetit, mai 20022cuișoare de usturoi, presatecuișoare de usturoi, presate791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhrean preparathrean preparat11 lingură de oregano uscatpentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmasa matzohmasa matzoh2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo15creveți și cu veneMaioneză De HreanMaioneză De Hrean15randamentele patties, în funcție de mărimea patties, și cantitatea de masă matzoh suplimentare necesarerandamentele patties, în funcție de mărimea patties, și cantitatea de masă matzoh suplimentare necesare22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata0Bucăți de caramele Heath Bar1 tub aluat de pizza preparat din magazin1 tub aluat de pizza preparat din magazin1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscallions tocatescallions tocate680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOtalpă (sau alt pește blând, cum ar fi cambulă), tăiată în cuburitalpă (sau alt pește blând, cum ar fi cambulă), tăiată în cuburi340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpește alb afumat, fulgi de pe ospește alb afumat, fulgi de pe os

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate9
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista