Pavlovas de caise-zmeură cu migdale feliate

Pavlovas de caise-zmeură cu migdale feliate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pavlovas de caise-zmeură cu migdale feliate. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.73 pe portie. O porție conține 499 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de extract de migdale, zmeură, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brie la cuptor cu miere și migdale feliate, Brioșă cu brânză de afine cu migdale feliate, și Morcov și orez de țelină cu migdale feliate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați foaia de copt cu margini mari cu hârtie pergament. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 cană de zahăr; bateți până se îngroașă și amestecul seamănă cu crema de marshmallow, aproximativ 5 minute. Bateți în amidon de porumb și extract de migdale. Aruncați bezea pe foaia pregătită în 6 movile, distanțându-vă. Folosind lingura, faceți liniuțăîn centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Movile BarMovile Bar
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Presărați migdale peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
3
Se introduce în cuptor; se reduce imediat temperatura la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți până când bezeaua este uscată afară, dar centrele sunt încă moi, aproximativ 45 de minute. Se răcește pe foaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, amestecați caisele și 3/4 cană de zahăr într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă și caisele sunt moi, aproximativ 5 minute. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se transferă în castron; se răcește până se răcește. Se amestecă zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Folosind mixerul electric, bateți smântâna cu restul de 1 lingură de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Așezați bezea pe farfurii. Puneți frisca în centrul fiecăruia. Se acoperă cu amestec de caise și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CaiseCaise
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista