Patru Flori Mimoza
Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 172 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ananas, grenadină, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tequila Sunrise Mimosa (sau Mezcal Sunrise Mimosa), Mimoza 75, și Mimoza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pielea din ananas.
Tăiați-l longitudinal în sferturi.
Tăiați miezul gros din fiecare sfert. Feliați 2 sferturi de ananas pe lungime în sulițe lungi; înfășurați în folie de plastic și dați-le la frigider până când sunt gata de servit.
Tăiați sferturile de ananas rămase în bucăți. Într-un robot de bucătărie, curățați ananasul cu 1/2 cană de suc de portocale.
Se toarnă într-un ulcior mare.
Folosind procesorul, curățați bananele cu 1/2 cană de suc de portocale. Se amestecă în ulcior.
Adăugați sucul de portocale rămas, siropul de arțar, grenadina și sucul de lămâie. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine.
În fiecare din cele 12 pahare înalte, turnați 1/2 cană de suc și 1/2 cană de vin spumant.
Ornează fiecare cu o suliță de ananas.