Patru-Chile Chili

Patru-Chile Chili
Reteta patru-Chile Chili este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 5.61 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 700 calorii. Dacă aveți boia de ardei, ceapă, ardei iute în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Al 7-lea concurs anual de Chili :intrarea # 5-Chili picant din Chile, Verde Chile Chili, și Verde Chile Chili.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Adăugați jumătate din carnea de vită măcinată în bucăți mari și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste pe fund, aproximativ 4 minute. Amestecați și gătiți până când cea mai mare parte a rozului a dispărut, aproximativ 3 minute; păstrați carnea în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Transferați pe o farfurie și repetați cu carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din caserolă.
5
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapeosul și gătiți la foc moderat, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați pudra de ancho și ardeiul și gătiți la foc mic, amestecând des, până la parfum, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până când pasta este lucioasă și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile și sucurile lor, bulionul de pui și carnea de vită gătită și orice sucuri acumulate. Se aduce la foc mic la foc moderat. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Adăugați boabele de rinichi, chipotles și oregano și fierbeți timp de 30 de minute mai mult. Condimentează cu sare, piper și un vârf mare de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se scoate de pe foc și se lasă să stea cel puțin 20 de minute. Reîncălziți înainte de servire.
10
Serviți chili-ul în boluri, acoperit cu o stropire generoasă de cilantro. Treceți smântâna la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Faceți înainte: chili-ul poate fi refrigerat până la 4 zile și congelat până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Castellroig Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista