Paste Puttanesca

Paste Puttanesca
Paste Puttanesca ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 83 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de hamsii, sos marinara, kalamatan și măsline picoline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pastan alla puttanesca {literalmente Curvă stil paste}, Paste Puttanesca, și Paste Puttanesca.

Instrucțiuni

1
Spargeți fileul de hamsie cu partea plată a cuțitului. După ce caperele sunt clătite, zdrobiți-le și pe cele cu un cuțit plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Bateti marinara si sucul de scoici impreuna in oala mare de sos, condimentati cu piper negru proaspat, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați hamsiile, caperele și pasta de chili și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4
Adăugați roșiile în sos cu măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Adăugați pătrunjel, oregano, oțet și ulei de măsline. Aduceți la fierbere. Verificați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Chiar înainte de servire, încălziți sosul și aruncați într-o tigaie cu niște paste fierbinți. Se acoperă cu pecorino ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați puțină apă de paste, dacă doriți, pentru a subția sosul. Sosul este, de asemenea, teribil peste pește la grătar sau pe o bruschetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
(c) ANAP 2002

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva
Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva
Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista