Paste Italiene-Tocană De Fasole

Paste Italiene-Tocană De Fasole
Tocană italiană de paste-fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, rotini multigrain, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Încercați Tocană Italiană De Paste, Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole), și Tocană italiană de legume cu fasole albă cu cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ardeiul gras și următoarele 3 ingrediente; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3
Adăugați roșiile și bulionul. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
. Folosind o furculiță, rupeți bucăți mai mari de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Adăugați paste; acoperiți și gătiți 12 minute sau până când pastele sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scoateți din căldură.
7
Adăugați fasolea și următoarele 4 ingrediente; acoperiți și lăsați să stea 2 minute sau până când spanacul se ofilește. Se toarnă în boluri și se acoperă cu brânză Asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista