Paste Fajita De Porc
Rețeta de Paste Fajita de porc ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 3246 calorii, 506g de proteine, și 100g de grăsime fiecare. Pentru $24.99 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită paste de păr înger, ardei gras, ceapă și cotlet de porc. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste Fajita De Pui, O Oală Fajita Paste, și Paste Fajita De Pui.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc la foc mediu până când sucurile se limpezesc.
Adăugați piper verde și ceapă; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până când legumele sunt crocante.
Se amestecă condimentul fajita și apa; gatiti 1 minut mai mult.
Scurgeți pastele. Într-un castron mare, stratificați pastele, amestecul de porc, brânza și roșiile.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.