Paste de somon de vară

Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și pescatarian rețete în cutia de rețete, pastele de somon de vară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 416 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână penne, ciuperci, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece, Trilogia Somonului (Partea A II-A): Gravad Salmon Pasta Frittata, și Somon cu legume de vară.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor ambalajului, adaugand somonul in apa cu 6 minute inainte de sfarsitul timpului de gatit.
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi gătiți nucile de pin până se prăjesc.
Adăugați ardeiul și prăjiți până se înmoaie. Se amestecă ciupercile și se amestecă până încep să se înmoaie, apoi se adaugă o lingură de apă pentru paste.
Când pastele sunt fierte, scoateți somonul pe o farfurie, apoi scurgeți pastele. Furculiți somonul în fulgi și adăugați la legume împreună cu pastele și frunzele de busuioc. Se condimentează cu piper și se amestecă ușor înainte de servire