Paste De Sfeclă Carbonara Cu Mazăre Și Slănină

Paste de sfeclă Carbonara cu mazăre și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 788 calorii, 37g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 54 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de lichid de gătit pentru paste, ouă, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Paste Carbonara cu slănină și mazăre, Mazăre Și Paste Carbonara, și Paste Carbonara cu mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați sfecla prăjită în robotul de bucătărie și piureul. Ar trebui să existe 1/2 cană de piure.
Adăugați cele 2 ouă plus gălbenușul de ou și procesați până se omogenizează.
Adăugați sarea și 2 căni de făină și procesați doar până când aluatul se reunește. Întoarceți-vă pe o placă foarte făinoasă și frământați timp de 5 până la 10 minute, până când aluatul este neted și elastic. Acoperiți cu un castron și lăsați-l să se odihnească timp de 1 până la 2 ore.
Tăiați aluatul în 8 bucăți și frământați puțin mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios. Urmați instrucțiunile producătorilor de mașini de paste și faceți foi de paste. Faceți paste folosind atașamentul fettuccine și faceți grămezi mici pe o foaie de copt cu margini făinoase sau folosiți un suport de uscare a pastelor. Repetați cu tot aluatul rămas.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, încălziți o tigaie mare (suficient de mare pentru a ține pastele fierte) la foc mareși adăugați slănina, prăjiți până se rumenesc și se rumenesc, se scurg pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se lasă deoparte. Reduceți căldura la mediu. Într-un castron mediu adăugați ouăle și
Parmesanbrânză și măturică pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Adăugați pastele în apa clocotită și amestecați o dată. Gatiti 2-3 minute.
Adăugați usturoiul și mazărea în tigaie și încălziți. Când pastele sunt fierte, transferați din apă în tigaie folosind clești sau o strecurătoare de păianjen, nu scurgeți în acolander. Aruncați pastele în grăsimea de slănină, mazăre și usturoi. Bateți încet 1 cană de lichid de gătit în amestecul de ou și parmezan și adăugați la paste și aruncați pentru a acoperi. Pastele fierbinți vor găti oul și vor face un sos cremos.
Serviți imediat în boluri încălzite.