Paste De Sardine

Paste De Sardine
Paste de Sardine necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 319 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, paste fettuccine, sardine în sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano), {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, și Penne Con la Sardine (Pastan la cuptor și sardine) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste și gătiți timp de aproximativ 8 minute sau până când sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și gătiți câteva minute până se înmoaie, apoi adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat. Se amestecă sardinele cu sosul lor. Când sardinele se încălzesc, reduceți focul la minim și fierbeți până când pastele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
5
Când pastele sunt aproape gata, scurgeți-le și adăugați-le în sosul de sardină. Se amestecă, se acoperă și se stinge focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
6
Lăsați să stea câteva minute pentru a absorbi aromele sosului. Strângeți sucul din lămâie peste paste. Împărțiți pe farfurii de servire și acoperiți cu fulgi de ardei roșu și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista