Paste De Sardine

Paste De Sardine
Paste de Sardine necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 319 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, paste fettuccine, sardine în sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano), {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, și Penne Con la Sardine (Pastan la cuptor și sardine) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați paste și gătiți timp de aproximativ 8 minute sau până când sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa și gătiți câteva minute până se înmoaie, apoi adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat. Se amestecă sardinele cu sosul lor. Când sardinele se încălzesc, reduceți focul la minim și fierbeți până când pastele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Când pastele sunt aproape gata, scurgeți-le și adăugați-le în sosul de sardină. Se amestecă, se acoperă și se stinge focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Lăsați să stea câteva minute pentru a absorbi aromele sosului. Strângeți sucul din lămâie peste paste. Împărțiți pe farfurii de servire și acoperiți cu fulgi de ardei roșu și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista