Paste de roșii și spanac cu cârnați

Paste de roșii și spanac cu cârnați
Pasta de tomate și spanac cu cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, brânză mozzarella, brânză parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați Roșii Cherry Spanac Paste, Paste de roșii uscate la soare cu cârnați și spanac, și Paste cu cârnați și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, gătiți cârnați în tigaie mare adâncă la foc mediu-mare 10 până la 12 min. sau până la făcut, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți; întoarceți cârnații în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați spanacul și roșiile; gatiti 2 min. sau până când spanacul este ofilit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SpanacSpanac
5
Scurgeți pastele; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați amestecul de cârnați și brânzeturile; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista