Pastele de coajă cu cârnați și verdeață durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 496 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime. 85 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de paste" conchiglie", sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste Anelletti Cu Cârnați Și Verdeață, Paste Coapte Cu Verdeață De Păpădie Și Cârnați, și SNAP Challenge: paste Penne cu cârnați și verdeață.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 litri de apă sărată la fierbere (1 lingură de sare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
2
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
În timp ce pastele sunt pregătite, încălziți 1 1/2 căni de apă cu 1/2 linguriță de sare într-o cratiță până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați kale sau rabe și gătiți timp de 8 minute sau până se înmoaie. Se strecoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
5
În timp ce verdele se gătește, scoateți cârnații din carcase (dacă sunt în legături) și sfărâmați-vă pe o tigaie mare de saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se încălzește la foc mediu și se gătește ușor până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate cârnații din tigaie într-un castron, puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se adauga ceapa verde tocata la tigaie, saut pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Când pastele sunt gata, scurgeți și adăugați în tigaie cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați cârnații și varza (sau rabe) în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Adăugați fulgi de ardei chile după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
13
Notă: s-ar putea să doriți să încercați să experimentați cu adăugarea unor ardei gras saut.