Paste Cu Ton Și Capere În Sos De Vin Alb
Pastele cu Tunan și capere în sos de vin alb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 25 și costă 27 de cenți pe porție. 166 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână vin, fulgi de ardei iute, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare sunt Paste cu Tunan și capere în sos de vin alb, Sos de șalotă de vin alb cu lămâie și capere, și Somon și paste cu sos de vin alb.
Instrucțiuni
1 aduceți la fierbere o oală mare cu apă, adăugați sare (1 1/2 lingurițe pentru fiecare litru de apă), reveniți la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până când sunt fierte, dar încă ferme (al dente).2 în timp ce apa fierbe și pastele se gătesc, pregătiți restul rețetei. Într-o tigaie mare, largă, încălziți câteva linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și fulgii de ardei iute și gătiți până devin translucide, aproximativ 5 minute.
Se amestecă conservele de ton, caperele și sarea.
Adăugați vinul, aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la minim. Gatiti timp de 10 minute sau mai mult, in timp ce pastele se gatesc. Dacă amestecul începe să se usuce, mai adăugați puțin vin.3 când pastele sunt gata, scurgeți-le și adăugați-le în tigaie cu tonul. Aruncați pentru a amesteca.
Stropiți puțin mai mult ulei de măsline peste tot, apoi adăugați pătrunjelul tocat și câteva măcinări de piper negru după gust.