Paste Cu Ton Și Capere În Sos De Vin Alb

Paste Cu Ton Și Capere În Sos De Vin Alb
Pastele cu Tunan și capere în sos de vin alb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 25 și costă 27 de cenți pe porție. 166 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână vin, fulgi de ardei iute, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare sunt Paste cu Tunan și capere în sos de vin alb, Sos de șalotă de vin alb cu lămâie și capere, și Somon și paste cu sos de vin alb.

Instrucțiuni

1
1 aduceți la fierbere o oală mare cu apă, adăugați sare (1 1/2 lingurițe pentru fiecare litru de apă), reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până când sunt fierte, dar încă ferme (al dente).2 în timp ce apa fierbe și pastele se gătesc, pregătiți restul rețetei. Într-o tigaie mare, largă, încălziți câteva linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa tocată și fulgii de ardei iute și gătiți până devin translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se amestecă conservele de ton, caperele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De TonConserve De Ton
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați vinul, aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la minim. Gatiti timp de 10 minute sau mai mult, in timp ce pastele se gatesc. Dacă amestecul începe să se usuce, mai adăugați puțin vin.3 când pastele sunt gata, scurgeți-le și adăugați-le în tigaie cu tonul. Aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Stropiți puțin mai mult ulei de măsline peste tot, apoi adăugați pătrunjelul tocat și câteva măcinări de piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista