Paste cu sos de roșii și legume ascunse

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pastele cu sos de roșii și legume ascunse. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 356 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 383 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână roșii g cans, ceapă, bețișoare de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 100%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gătit cu copii: spaghete și chiftele cu sos de legume ascuns, pastan de legume în sos alb / Pastan veg ușor în sos alb, și Chiftele grecești Veg într-un sos de roșii parfumat cu brânză Feta.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare antiaderentă și gătiți ușor ceapa, țelina, morcovii și prazul până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Adăugați ardeii și gătiți încă 10 minute, apoi introduceți roșiile, zahărul și oțetul. Se fierbe cel puțin 20 de minute cu cât este mai lung, cu atât mai bine.
Gatiti pastele urmand instructiunile pachetului. Între timp, blitz sosul cu un blender de mână până se omogenizează, se condimentează și se întoarce la foc pentru a se încălzi în timp ce pastele se gătesc.
Scurgeți pastele și aruncați prin sos.
Serviți în boluri acoperite cu parmezan ras și frunze de rachetă, dacă doriți.