Pastele cu fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați macaroane cu cot, parmezan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen, Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), și Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți roșiile, rezervând 1/4 cană de lichid. Tăiați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2
Se sotează ceapa și următoarele 5 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșii, lichid rezervat, sare, piper și, dacă doriți, zahăr. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă fasolea; acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
4
Aruncați macaroane fierte cu unt; acoperiți cu amestec de fasole și presărați parmezan.