Nevoie de o garnitură pescatariană? Pastele cu conopidă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 45. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 111 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de pastă de roșii, parmezan, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Paste cu conopidă, Paste Cu Conopidă, și Conopidă și paste făinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 pâine prăjită pesmet: prăjiți firimiturile în puțin ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu mare până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie la foc mediu mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, usturoiul și hamsiile.Zdrobiți hamsiile cu spatele unei linguri, astfel încât să se ungă bine peste ceapă. Gatiti 5 minute, pana cand ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline înskillet la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Adăugați conopida, amestecați rar, lăsând marginile conopidei să se rumenească. Gatiti pana cand floretele de conopida se rumenesc usor, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
3
Adăugați fulgi de ardei roșu în tigaie și sare și piper după gust.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pasta de roșii, roșiile, amestecul de ceapă:dizolvați pasta de roșii în 1/2 cană de apă. Coborâți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați pasta de roșii, roșiile, ceapa, usturoiul și hamsiile, amestecați pentru a se combina bine.Gatiti, neacoperit, la foc mic, pana cand conopida este frageda. 5 Gatiti pastele, adaugati la amestecul de conopida: Gatiti pastele, neacoperite, in apa clocotita sarata pana cand sunt doar al dente, conform instructiunilor de gatit ale pachetului de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Măsline întregi Coapte
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scurgeți pastele din apa de gătit și adăugați pastele fierte în amestecul de conopidă.Se amestecă aproximativ jumătate din pătrunjel, pesmet și parmezan (lăsați restul pentru garnitură deasupra).Face resturi grozave, deoarece aromele au mai mult timp să se amestece.