Pasta Bolognese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 365 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte evaporat, carne de vită măcinată, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paste Bolognese, Paste Bolognese, și Paste Bolognese.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele intr-un cuptor olandez mare conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți, reveniți la tigaie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
În timp ce pastele se gătesc, îndepărtați carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Paste
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați cârnați, carne de vită și ceapă; gătiți 2 minute, amestecând să se sfărâme; scurgeți, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ceapă
Carne De Vită
5
Adăugați ciuperci și rozmarin. Gatiti 5 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Rozmarin
6
Se amestecă roșiile; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 3 minute. Se amestecă laptele, piperul și sarea; gatiti 2 minute.