Pastan alla Puttanescan este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de pătrunjel, măsline grecești, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pastan alla puttanesca {literalmente curva stil paste}, Cina În Seara Asta: Pastan Alla Puttanesca, și Fără Gluten Pastan Alla Puttanesca.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți fileurile de hamsie în ulei timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Hamsie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă roșiile, apa, pasta de roșii și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Condimente
Tomate
Usturoi
Apă
3
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până se îngroașă ușor. Se amestecă măslinele și caperele; se încălzește.