Paste

Paste
Pastele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 467 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de oregano, sare, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Paste House Paste con Broccoli – acesta este un sos pe bază de Alfredo care combină pastele, ciupercile proaspete și broccoli proaspeți, Pastan în sos de ardei gras roșu prăjit / paste de ardei roșu prăjit / Paste ușoare pentru copii, și Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fie puneți făina (cu sarea) într-un castron și spargeți ouăle în ea, fie faceți o movilă de făină pe un blat de lucru și adăugați ouăle la asta. Nu mă deranjez să le bat înainte de a le adăuga la făină, dar dacă preferați, faceți-o. Doar găsi modul în care preferați. Tot ce faceți este să amestecați făina și ouăle împreună, apoi frământați amestecul până când se reunesc într-o masă satinată. Frământarea nu implică mai mult decât împingerea amestecului departe de tine cu tocurile mâinilor și apoi aducerea lui înapoi spre tine. Dacă aveți un mixer electric cu un cârlig de aluat, atunci folosiți-l, deși din anumite motive nu mi se pare că face ca pastele să cohereze mai devreme. Și nu obțineți satisfacția relaxantă de a o face manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Când pastele sunt netede, formați-le într-o bilă, acoperiți cu o cârpă și lăsați timp de 30 de minute până la 1 oră. Apoi scoateți mașina de paste, citiți instrucțiunile și plecați. Două sfaturi mai întâi: tăiați fiecare felie pe care doriți să o hrăniți prin mașina de paste, citiți instrucțiunile și plecați. 1 Apăsați de câteva ori, pliați banda în 1/2 și împingând-o din nou după fiecare dată. 1, treceți-l prin numerele rămase de pe ecartament înainte de a-l împinge prin tăietoarele tagliatelle. Și mi se pare că fâșiile de paste tăiate în tagliatelle sunt mai bune dacă le lăsați agățate deasupra mesei sau oriunde să se usuce puțin mai întâi (10 minute sunt suficiente).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
TagliatelleTagliatelle
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
3
Când gătiți pastele, asigurați-vă că aveți multă apă clocotită și sărată și începeți să gustați imediat ce apa revine la fierbere după ce ați pus pastele. Folosiți aproximativ 1/3 din chiftelele din sosul lor pentru a arunca cu pastele fierte, scurse și apoi turnați restul peste panglicile puțin sosite din castron. Aceasta este ambrosia: mâncare pentru a vă trece prin iarnă fericit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Doar puneți totul într-un castron mare și apoi, folosind mâinile, amestecați pentru a combina înainte de a modela în bile mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați chiftelele pe foi de copt sau farfurii pe care le-ați căptușit cu folie de plastic și puneți-le la frigider în timp ce le terminați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Puneți ceapa, usturoiul și oregano în procesor și blitz la o pulpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie adâncă și largă, apoi răzuiți amestecul de ceapă-usturoi în el și gătiți la foc mic până la mediu timp de aproximativ 10 minute. Nu lăsați amestecul să se lipească, lăsați-l să devină moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați roșiile și apoi adăugați aproximativ 3/4 cană de apă rece în tigaie cu un vârf de zahăr și puțină sare și piper și gătiți aproximativ 10 minute. Sosul de roșii poate părea subțire în acest stadiu, dar nu vă faceți griji, deoarece se va îngroșa puțin mai târziu. Amestecați laptele, apoi aruncați chiftelele în 1 pe rând. Nu amestecați tigaia până când chiftelele nu s-au transformat din roz în maro, deoarece nu doriți să le rupeți. Gatiti totul timp de aproximativ 20 de minute, cu capacul acoperindu-l doar partial. La sfârșitul timpului de gătit, verificați condimentul, deoarece este posibil să doriți mai multă sare și o măcinare sau încă 2 ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista