Parmezan-Piper Cornbread Biscotti
Reteta parmezan-piper Cornbread Biscotti ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 180 și costă 3 cenți pe porție. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți unt, rozmarin, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Supă italiană consistentă cu parmezan-piper Biscotti de porumb, Parmezan Piper Negru Biscotti, și Parmezan Negru-Piper Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați amestecul de pâine de porumb, 3/4 cană de parmezan ras și următoarele 2 ingrediente într-un castron de robot de bucătărie.
Adăugați unt și pulsați de 5 până la 6 ori sau până se sfărâmă.
Bateți împreună 2 ouă și zară. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat amestecul de ouă prin jgheabul alimentar și procesați până când este bine umezit. (Aluatul va fi gros.)
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12 x 4 inci pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament folosind mâinile ușor unse. Bateți ușor oul rămas; periați peste aluat.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc pal și ferm.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe un suport de sârmă 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Glisați ușor pâinea (pe hârtie pergament) pe o tăietură și tăiați pâinea în diagonală în felii groase de 1/2 inch folosind un cuțit zimțat.
Așezați felii, tăiate cu părțile în jos, pe o foaie de copt tapetată cu o nouă foaie de hârtie pergament.
Coaceți la 300 timp de 15 până la 20 de minute pe fiecare parte sau până devin aurii și crocante.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe grătar 15 minute.
Se servește cald. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile sau a se congela până la 2 săptămâni.
Notă: Am testat cu Martha White Buttermilk Cornbread & Muffin
ÎNCERCAȚI ACESTE RĂSUCIRI!
Jalapeo - Pepper Jack Cornbread Biscotti: omite piper și rozmarin. Înlocuiți 1 cană (4 oz.) brânză jack de ardei mărunțită pentru parmezan.
Adăugați 1 ardei jalapeo, însămânțat și tocat mărunt, la robotul de bucătărie în pas, procedați conform instrucțiunilor.
Bacon-Cheddar-arpagic Cornbread Biscotti: omiteți piperul și rozmarinul. Înlocuiți 1 cană (4 oz.) brânză Cheddar ascuțită mărunțită pentru brânză parmezană.
Adăugați 1 Lingură. arpagic proaspăt tocat și 4 felii de slănină fierte, sfărâmate, la robotul de bucătărie în pas procedați conform instrucțiunilor.
Parmezan-usturoi Cornbread Biscotti: omiteți piperul și rozmarinul. Reduceți ouăle la
Adăugați 1 cățel de usturoi mare, tocat și 1/4 linguriță. sare la robotul de bucătărie în pas
Perie 2 Linguri. unt topit pe partea de sus a dreptunghiului de aluat înainte de coacere. Procedați conform instrucțiunilor.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling