Parmezan cu fenicul și sare de mare
Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare kosher, sare de mare maldon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Crudite De Fenicul Și Napi Cu Sare De Fenicul, Cimbru, lămâie și pâine scurtă de sare de mare, și Pâine scurtă cu unt brun cu ciocolată neagră + sare de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un mixer electric, bateți untul într-unvas mediu la viteză mică până se omogenizează,1-2 minute.
Adăugați zahăr pudră,piper și sare kosher. Reduceți viteza la mediu și bateți, ocazional răzuind părțile laterale ale bolului, până când este ușor și pufos, 4-5 minute.
Adăugați făină și brânză. Reduceți viteza mixerului la scăzut și bateți amestecul doar până când aluatul se reunește.
Înfășurați aluatul în plastic și aplatizațiîntr-un dreptunghi. Se răcește până la ferm, cel puțin2 ore. Faceți înainte: aluatul poate fi făcut5 zile înainte. Păstrați la rece.
Lăsați să stea latemperatura camerei timp de 30 de minute înaintecontinuând.
Așezați semințele de fenicul într-o pungă de plastic resigilabilă. Zdrobiți grosolan cu o rolă sau fundul unei tigaie. Alternativ, pulsați într-o moară de condimente până când este zdrobită grosier.
Se transferă într-un castron mic; se amestecă sarea de mare. Setsare de fenicul deoparte.
Aranjați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 km F. tapetați o foaie de copt cu hârtie de pergament.
Scoateți folia de plastic dinaluat.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înflorită până la un dreptunghi de 10x8" de aproximativ 1/4 " grosime.
Tăiați în treimi în cruce, apoi tăiați fiecareaal treilea în cruce în 6 dreptunghiuri. Aranjați cookie-urile pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la 1".
Ungeți fursecurile generos cu ulei,apoi presărați sare de fenicul.
Coaceți, rotind foaia la jumătatea drumului, până când fursecurile se rumenesc (fulgi de brânză vor fi puțin mai închise la culoare), 20-24minute.
Lăsați să se răcească pe foi cel puțin10 minute.
Serviți cald sau în cameră temperature.DO înainte: se poate face 2 zileînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.